Ürünler

Doğal Katkısız Hünnap Sirkesi

Ürünler

Hünnap oldukça dayanıklı olduğu bilinen hünnap ağacından oluşan bir meyvedir. Son yıllarda meyvesi ile ilgili yapılan birçok araştırma bulunur. Bu araştırmalar sonucu bu meyvenin tam bir sağlık kaynağı olduğunu ortaya çıkarılmıştır. Hünnap meyvesinin faydaları birçok kişi tarafından az bilinen ancak merak edilen meyveler arasında yer alır.

Hünnap yöresel olarak farklı isimlerle de bilinen bir meyvedir. Daha çok Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişen Hünnap ya da çiğde ya da innabi ismi ile de bilinmektedir. Son yıllarda tanınmaya başlayan hünnap meyvesi aslında özellikle alternatif tıp da çok uzun yıllardır şifa kaynağı olarak kullanılan bir meyvedir. Son yıllarda popülerliğinin artmasından dolayı özellikle araştırma konuları içinde yer alan hünnap meyvesinin faydaları ise şunlardır;

 Düşük kalorili bir meyve olan hünnap kilo vermek isteyen kişiler tarafından da tercih edilen bir meyvedir.

Hünnap besin değeri oldukça yüksek bir meyve olarak bilinir. Besin değerlerinin yüksek olmasından dolayı özellikle kanseri önleyeceği özelliğe sahiptir. Antioksidan ve C vitamini kaynağı olan Hünnap bağışıklık sisteminde güçlendirici etkiye sahiptir. Bağırsak sorunlarına iyi gelir ve kabızlığı tedavi eder.

 Kalp-damar sağlığına da iyi geldiği bilinmektedir.

 Hünnap özellikle içinde bulunan yüksek magnezyum oranından dolayı kas ve kemik ağrılarına da iyi gelir.

 Potasyum açısından da oldukça zengin bir üründür.

 Yine yapılan araştırmalarda hünnabın doğal bir antidepresan olduğu görülmüştür.

Hünnap içeriğinde bulunan kalsiyum ve fosfordan dolayı kemik gelişiminde de oldukça etkilidir.

Aynı zamanda kalsiyum ve fosfor diş sağlığını koruma konusunda da oldukça etkili olur.

Yaş hünnap meyvesinin bir bütün olarak preslenip  geleneksel doğal fermantasyon yoluyla üretilen NAHİTA katkısız hünnap sirkesi sağlığını ve damak tadını düşünenler için doğal bir seçim.

Kullanım Şekli:Bir çay bardağına bir yemek kaşığı NAHİTA hünnap sirkesi ilave edip üzerini ılık su ile tamamlayarak, sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce veya sonra içilebilir.

Ayrıca salata ve yemek soslarınızda kullanabilirsiniz.